How Fast Your Blog Load Time?

That is my blog load time using site analysis from Pingdom Tools, and how about yours? You can using CSS compressor and JavaScript compressor to make faster performance of your blog load time.

Anyway, thanks  for dudi n cachak that was help me for upgrading to wordpress 2.6.

( from : Tips for faster performance )

Updated : mengikuti sarannya kang dudi pada komentarnya dibawah ini, yaitu menggunakan trick pengompresan seperti yang pernah dia posting di blognya, dengan menambahkan code :

<? ob_start(“ob_gzhandler”); ?>

pada baris pertama file header.php dan hasilnya ketika saya test pada mod-gzip tester :

http://epat.songolimo.net is gzipped
Original Size: 32 KB
Gzipped Size: 9 KB
Data Savings: 71.88%

Viola! really-realy cool kan? dan pengompresan ini tidak hanya berlaku untuk size main page saja namun berlaku untuk semua size page permalink kita. Memang dah, musti banyak dan sering-sering berguru kepada sang master hacker mr dudi ini, Thanks bro…

23 thoughts on “How Fast Your Blog Load Time?”

  1. aku lihat header blogmu ini, gaya-gayanya kok mirip ya, rapper wannabe gitu hihihihihih
    blogkuyang blogspot lumayan cepet karena dikit eksternal content-nya, yang d3 lebih cepet lagi 😀

  2. saya baru mencoba lewat css compressor, mas epat. saya baru tahu kalau ada pingdom tool yang bisa mendeteksi kapasitas dan kecepatan loading blog kita. langsung ke TKP. makasih mas epat!

  3. gmana caranya blog gw juga bisa upgrade?
    gw pan ngga gnerti?
    kan elu yang suka ngurusin ama sahir hihihi
    mau dong :p

  4. Since my blog is free-hosted, I have never cared how fast it loads…. All I want from the free service is….. of course free of charge always! As simple as that! :mrgreen:

  5. Lumayan hasilnya agak cepet.. tapi kok sering juga denger mereka komplain kalau lelet ngakses ke situsku..anyhow, toolsnya bener2 berguna.. nuhun pisan!

  6. Great items from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are simply extremely great.
    I actually like what you’ve acquired right here, really
    like what you’re saying and the way through which you are
    saying it. You make it enjoyable and you continue to care for to keep it
    wise. I cant wait to read far more from you. That is actually a terrific site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*